Plus size manekenka izazvala raspravu: ‘Dvadesete su mi nepovratno uništene zbog takvih ljudi’

Plus-size manekenka Lucija Lugomer na svom je Instagram profilu objavila ilustraciju na kojoj dvije cure komentiraju punašniju ženu.

“Da sam imala kunu za svaku ovakvu rečenicu na moj račun pa danas bi imala milijarde. Ili ona ‘gle kak ima lijepu facu, a tijelo katastrofa. Sreća moja pa je glava na mjestu, samopouzdanje točno gdje treba, a pare…pare su tu da se troše. Hahahahhaha! Da vas čujem, koliko nas je koje bi trebale po drugima biti zaključane u podrumima”, napisala je Lucija a mnoge su joj se pratiteljice javile sa svojim iskustvima.

“Dvadesete su mi nepovratno uništene zbog takvih ljudi…ali zato sad uživam punim plućima u četrdesetima i ne brinem o sitnim dušama! Ja sam žena, majka, kraljica…ma ja sam sve! Ljubim te”, napisala je jedna djevojka.

“I dan danas kao majka dviju kćeri znam čuti sprdnje na moj račun ali a vremenom oguglaš i ako se dobro osjećaš u svome tijelu nek priča tko što hoće. Naj jača izjava mi je bila da sam ko patkica, niska i debela ili nisi ti debela ti si preniska”, dodala je druga.


(FOTO) Marko mami Branki pripremio nezaboravno iznenađenje! ‘Ponosan sam što sam tvoj sin!’

Komentari