Ovoga četvrtka ne propustite Svemir na terasi Začarane Močvare

Ovoga četvrtka 1. listopada na terasi kultne zagrebačke Močvare koncert će održati bend Svemir.

Ova zagrebačka četvorka vraća se u novoj postavi s albumom Strah od dubine, koji je jednoglasno ocijenjen njihovim do sada najboljim ostvarenjem. Svemir se na sceni pojavio sa istoimenim demo/debut albumom još 2012-te i od onda za njih nema stajanja.

Desetine koncerata diljem Hrvatske i diljem regije su iza njih, uključujući i nastupe kao predgrupa poznatih imena kao što su Amy LaVere i Steve Wynn, te zapaženi nastupi na festivalima HGF i Demofest na kojima su se plasirali u finale. Do sada su objavili četiri hvaljena albuma, a mediji njihov zvuk nerijetko uspoređuju s onim Neil Younga ili Grama Parsonsa. Aktualno izdanje Strah od dubine objavljeno je 2019. godine pod okriljem Mast produkcije, a ističe se po tome što je snimljeno uživo, što je dodatno naglasilo njegovu intimističku prirodu.

Bend u Močvaru dolazi u sastavu Zvonka Obajdin, Daniel Rodik, Matko Boršić i Helena Ernoić, a osim aktualnog albuma, publika će imati priliku čuti i neke starije, ali zasigurno i dalje omiljene pjesme.


Broj ulaznica je ograničen, a u pretprodaji na stranici entrio.hr, možete ju kupiti po cijeni od 30 kuna, dok će na dan događanja iznositi 40 kuna. Svoja vrata Močvara otvara u 20 sati, a koncert započinje u 21 sat.

Komentari