Ove subote posjetite ‘Festival zdravlja’ i otkrijte kako ojačati imunitet i mentalno zdravlje za vrijeme ‘novog normalnog’

Izvor: Facebook

I ove godine, 3. listopada u Zagrebu se održava Festival zdravlja, ovoga puta kod Vidikovca u omiljenom zagrebačkom parku Maksimiru. Kako smo svi suočeni s ‘novim normalnim’ ove godine ćete na ovome hvalevrijednom festivalu imati prilike saznati što možete učiniti za sebe i svoje bližnje kada je u pitanju očuvanje zdravlja uz savjet stručnjaka i mnoštvo besplatnih radionica.

Festival će za posjetitelje biti otvoren od 9 do 19 sati. Vježbanje na otvorenom, zdrava kuhinja, priprema tijela i umu uoči specifične jeseni i zime, tehnike opuštanja koje pomažu u borbi sa stresom, samo su neke od aktivnosti koje vas očekuju.

Tako ćete na ovome festivalu imati priliku priliku vježbati jogu i pilates, poslušati savjete brojnih stručnjaka o tome kako očuvati um za vrijeme pandemije, otkriti zašto je važno kretati se, kako naša koža reagira na stres i još pregršt drugih relevantnih stvari vezanih za naše zdravlje.

Izvor: Facebook

OČEKUJTE KULTURNI SPEKTAKL! HNK u petak slavi 150 godina opere uz djela Zajca, Lisinskog, Mozarta i Beethovena


Komentari