Otvorena osma sezona zabavnog talk-showa ‘Ženska priča’! Spisateljica Perinić ugostit će brojne celebritije

U klubu hrvatskih glazbenika SAX!, sinoć je zabavni talk-show „Ženska priča“ otvorio osmu sezonu, na temu MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA , na kojem je komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila dugogodišnje prijatelje: Jadranku Đokić & Amara Bukvića te Jelenu Veljaču & Antu Vrbana. Sav prihod od ulaznica je doniran Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Svi željni zanimljivih i zabavnih priča, sinoć su uživali na još jednom talk -showu u klubu Sax!, za što su zaslužni gosti večeri koji su pričali na temu MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA, uz odgovaranja na pitanja iz publike.

Vječna debata o tome postoje li uistinu pravi prijatelji suprotnog spola, sinoć je dobro nasmijala zagrebačku publiku. Kako se trojac Amar Bukvić, Jelena Veljača i Jadranka Đokić poznaju još iz studentskih dana, sinoć nije nedostajalo smiješnih anegdota s Dramske akademije. Poznati arhitekt, Ante Vrban se odlično uklopio među glumačkom ekipom, poznavajući Jelenu preko petnaest godina.

Pričali su o vrijednostima pravog prijatelja, razlikama istospolnih i interspolnih prijateljstava, manama i vrlinama te o karakternim crtama koje obožavaju na svojim prijateljima. Tematiziralo se i pitanje „ prijatelja s povlasticama“, uz napomenu da su ipak teže ostariva ona prijateljstva s bivšim ljubavima i supružnicima. Osobno im se nikada nije dogodilo da prijateljstvo preraste u ljubav, uz jasnu poruku da je pravo prijateljstvo jedino moguće ukoliko se odnos temelji na obostranoj iskrenosti, poštivanju, prihvaćanju i razumijevanju.


Bila je to još jedna uspješna Ženska priča, prva u osmoj sezoni. Vjerna publika s nestrpljenjem iščekuje nastavak u jesenskim mjesecima i nekim novim, zasigurno zanimljivim javnim licima.

Muzej čokolade pobrinuo se za najslađi početak akademske godine: Svakog četvrtka uz kupnju studentske ulaznice dolazi i vodstvo gratis!

Komentari