Osigurajte si besplatnu ulaznicu za najveći digitalni događaj u 2020.!

Više od 65 vrhunskih svjetskih i domaćih predavača sudjelovati će od 7. do 11. 9. na najvećem regionalnom inovacijskom i transformacijskom digitalnom summitu Digital Takeover 2020.

Još je svega par dana do početka najvećeg digitalnog eventa, Digital Takeover 2020 koji okuplja najveće svjetske i domaće utjecajne i ugledne stručnjake, stoga iskoristite priliku i zatražite svoju besplatnu ulaznicu na Digital Takeover stranici ili putem Entrio sustava.

U pet dana summita i 24 sata programa najveće digitalno izdanje okuplja preko 65 svjetskih i domaćih predavača iz svijeta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i raznih drugih industrija.

Bogat, raznovrstan i inspirirajući program sastavljen je od niza atraktivnih predavanja u kojima imate priliku čuti neke od najboljih stručnjaka današnjice.


Donosimo detaljan raspored svih predavanja koja će se održavati putem live streaminga od 7. do 11. rujna 2020., ali i dodatan program Digital Takeover-a koji je dodatno upotpunjen bogatom videotekom. Ne zaboravite preuzeti svoju besplatnu ulaznicu na digitaltakeover.hr i pratiti vrhunski digitalni događaj. Pogledajte program ovdje.

Komentari