Nasmijte se do suza i učinite dobro djelo! Hrabre njuške trebaju vašu pomoć, a evo kako možete sudjelovati

Izvor: Facebook

Kraj 2020. nije bio lak za stanovnike potresom pogođenih područja i cijela se zemlja udružila u pomoći. Tako je i neprofitna udruga za životinje HRABRE NJUŠKE odlučila dati sve što može te je na sebe preuzela brigu o više od 20 životinjica koje su u potresu također izgubile sve.

HRABRE NJUŠKE je neprofitna udruga za dobrobit i zaštitu životinja koja djeluje na području grada Zagreba. Udrugu vode dvije studentice te u ovom trenu skrbe o 50ak njuškica!

Dvije njihove mace, Wilma i Fantica, boluju od FIP-a, zarazne mačje bolesti koja zahvaća cijeli organizam. Njihovo liječenje je poprilično skupo, a kako bi skupili potreban novac, Udruga je u suradnji s poznatim komičarom Goranom Vugrincem organizirala virtualni humanitarni stand-up show.

Događaj će se održati u petak 5. veljače s početkom u 20 sati, a očekujte 60 minuta čistog smijeha i uživanja. Sav prihod od ulaznica, pa i ENTRIO provizija, ići će u humanitarne svrhe.  Cijena ulaznice je 50 kuna, a kupiti ju možete ovdje.


TKO JE GORAN VUGRINEC?

Zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k’o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života – od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

Komentari