Na Velesajmu pronađite jedinstvene vjenčanice, zlatare, fotografe i cvjećare: Započinje 14. Wedding EXPO!

Wedding EXPO

Uskoro se održava 14. Wedding EXPO na Zagrebačkom Velesajmu. Sajam će se održati od 25. do 27. siječnja u paviljonu 10a Zagrebačkog Velesajma, a ulaz na sajam je besplatan. Brojni izlagači pripremili su svoje najbolje ponude – saloni vjenčanica i svečanih haljina, zlatari, slastičari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, majstori zvuka i svjetla, cvjećari, dizajneri papirne galanterije, vizažisti, frizeri i bendovi, posjetitelje će razveseliti atraktivnim sajamskim popustima i nagradnim igrama.

Svečano otvorenje sajma je u petak u 14 sati uz pozdravne riječi organizatora i domaćina te prigodnu modnu reviju. Sajam će u subotu i nedjelju biti otvoren od 10 do 20 sati, a revije vjenčanica, svečanih haljina i opreme za klencerice održavat će se svaki dan.

„Sve je spremno za 14. Wedding EXPO! Ono što nas posebno veseli je vijest da su nam se ove godine pridružili i hrvatski dizajneri Martina Felja, Boris Banović, Katarina Mamić, Morana Krklec i Martina Kuzlić koji će predstaviti će svoje aktualne kolekcije.“ – kaže vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Dea Olup.


Komentari