‘ŽENA TI TREBA SAMO ZA S*KS’ Ante Gotovac bez dlake na jeziku o svojim ‘maličkama’: ‘Dam joj 10 eura i miran sam’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ante Gotovac svoju slavu stekao je za vrijeme reality showa “Gotovčevi” gdje je pred kamerama javnost zabavljao svakodnevicom s bivšom suprugom Simonom Mijoković. Nekoć kralj razuzdanih zabava, danas živi jedan sasvim drugačiji život.

Živi zdravo uz stroge treninge

Ovaj poduzetnik je u nikad boljoj formi zahavljujući žestokom treningu. Zdrava prehrana i rigorozni treninzi dio su njegove svakodnevice. Miroslav Čitaković- Čite zaslužan je za njegovu istesanu liniju, a plivanje u ledenoj Savi i trčanje uz nasip, Anti je postalo sasvim uobičajeno.

Sa Simonom u super odnosu


Sa bivšom suprugom Simonom je u stalnom kontaktu, a dobar je i s njenim mužem. Kćer Gabrijela glavni mu je motiv, a ne krije da mu neizmjerno nedostaje. Inače, ona živi sa Simonom u dalekom Zurichu.

Foto: Filip Brala/PIXSELL

Ponedjeljkom, srijedom i petkom nema maličkih, onda su treninzi

Kada je riječ o ženama, Ante sebe otvoreno predstavlja kao pravog Casanovu. Kaže da ima puno ‘frendica’, ali da to nije ništa ozbiljno.

“Ne treba mi nitko doma. Zabavljamo se vani koliko treba, a i kad dođemo doma, hoću da odu. Panika me čopi kad bi neka htjela prespavati, ja joj onda velim: ‘Imaš, mala, tak lepi taxi ispred’, dam joj 10 eura i miran sam”, izjavio je za 24 sata i dodaje da ne planirati tražiti srodu dušu s kojom će ostarjeti.

“Žena ti treba zapravo samo za seks, a za to nemrem gledat jednu te istu. Kuhati si znam sam, novce znam jako dobro potrošiti sam, ne treba me to netko učiti”, smatra Ante i tvrdi da ima puno fotografija i klipova s različitim ženama.

“Evo baš se idem sad naći s dvije male na ručku, pa ću se onda naći s još tri i idemo kod mog prijatelja na večeru, nakon toga moram pokupit još jednu. Ponedjeljkom, srijedom i petkom nema maličkih, onda su treninzi”, kaže sasvim iskreno.

Otvoreno kaže i da nikad nije stavio kondom u životu, pa ni onda kad se pričalo o AIDS-u.

Komentari