Zbog naziva konja sive boje izgubio 93.000 kuna. Znate li točan odgovor?

HRT / Screenshot

U ovotjednom izdanju popularnoga “Milijunaša” prvi najbrži prst imao je Josip Ivanović iz Dugog Sela, prenosi HRT. Josip je prvoga džokera zatrebao već na pitanju za 1 000 kuna, a sljedećega tek na onomu za 125.000!

Ako jedan sin završi u Irskoj, drugi u Kanadi, a treći u Australiji, razbježali su se kao rakova, mravlja, mišja ili pak risova djeca? Kako bi saznao odgovor, zamolio je pomoć publike. Publika je 93 posto glasova dala rakovoj djeci te natjecatelju osigurala otvaranje pitanja za 2.000 kuna.

hrt

Nakon što je prešao prvi prag, urednik u maloj izdavačkoj kući pomoć džokera nije trebao sve do 12. pitanja za spomenutih 125.000 kuna u kojemu se tražilo ime konja sive boje. Kako bi suzio izbor ponuđenih odgovora iskoristio je džoker “pola-pola”. Ostali su tako zelenko i šarac, a ispali odgovori kulaš i dorat.

Josip je nažalost odlučio riskirati pa je, ne upotrijebivši džoker “zovi”, rekao šarac. Zbog netočnog je odgovora kviz napustio s osvojenih 32.000 kuna i dao šansu da u vrući stolac nasuprot Tarikovu sjedne drugi najbrži prst, Bogdan Matijević.
hrt

Biste li vi znali odgovore na pitanja na kojima su Josip i Bogdan potražili pomoć ili biste ih iskoristili na pitanjima na koja su s lakoćom ponudili konačne odgovore? Provjerite svoje znanje! Niste li, pronađite ovotjedno izdanje kviza “Tko želi biti milijunaš?” na našoj multimedijskoj usluzi HRTi, gdje će se nalaziti još neko vrijeme.


Komentari