Zavidi joj i Ella Dvornik! Sonja Kovač otkrila na čemu je radila za vrijeme lockdowna

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Sonja Kovač pohvalila se kako je sa svojim dečkom Goranom Mandićem konačno kupila stan u kojem će zaljubljeni dvojac živjeti. Influencerica je otkrila da ju je upravo lockdown potakao na navedeno.

“Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac sa traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! Potraga je trajala dugo ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo oko opremanja i uređivanja, ne mogu dočekati!”, napisala je Sonja na svom Instagram profilu, te objavila fotografiju u strastvenom zagrljaju svoga dečka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

 Zavidi joj i Ella Dvornik, koja je u komentaru otkrila kako je ona još uvijek u potrazi.

Ajde bar netko, ja još nemrem naći“, napisala joj je Ella.

Sonja je u prosincu u emisiji Mirjane Mikulec bila u potrazi za nekretninom, kada je otkrila kako je za kupnju stana podigla i kredit.

Screenshot YT

“Budžet je 190 tisuća, recimo. Ako nas nešto baš oduševi”, otkrila je tada influencerica, a posebno ju je oduševio stan na Remetama s četiri sobe i čak 128 kvadrata.

“Imam osjećaj da je ispunio sve naše želje. Čini mi se da je to to”,  komentirala je Sonja navedeni stan, a čini se da je upravo taj i kupila.

Komentari