ZASLUŽENO ILI? Mojmira Pastorčić je TV osoba godine: ‘Moram naći dobro mjesto za moju ružu!’

Foto: Screenshot

Dodjela Večernjakove ruže ove je godine bila vrlo napeta i neizvjesna. Posebno je jaka bila konkurencija za zavidnu titulu u kategoriji TV osoba godine u čijoj su utrci sudjelovali Mislav Bago, Zrinka Grancarić, Hrvoje Krešić, Mojmira Pastorčić i Joško Lokas.

Prezenteri kategorije voditeljica Barbara Kolar i glumac Slavko Sobin  pročitali su ime, a uzbuđeni gledatelji jedva su dočekali saznati je li pobijedio njihov favorit u prijenosu uživo na prvom programu HRT-a.

Čitatelji su donijeli odluku da nagrada pripada Mojmiri Patorčić

“Hvala svima koji su me nominirali, koji su glasali za mene i mojoj maloj redakciji RTL Direkta”, rekla je Mojmira te dodala da joj je 2020. godina bila i osobno najteža te će pamtiti kako je te “najteže godine netko mislio da je ona najbolja.”


Što se tiče ostalih dobitnika, radijskom emisijom godine proglašena je emisija Andromeda s drugog programa Hrvatskog radija, dok je Ružu za radijsku osobu godine osvojila Ivana Radaljac Krušlin s Radija Sljeme.

Nagrada za novo lice godine pripala je Maji Ćustić i Edinu Mehmedoviću iz RTL-ove emisije „Život na vagi“. U kategoriji glumačkog ostvarenja godine slavio je Goran Navojec, dok je glazbenikom godine proglašen Massimo.

Dnevnik Nove TV osvojio je Ružu u kategoriji TV emisija godine, dok je Mojmira Pastorčić proglašena TV osobom godine. Svečanost dodjele vodili su Doris Pinčić i Duško Ćurlić, a nastupile su neke od naših najvećih glazbenih zvijezda poput Massima, Vanne, Saše Antića, Albine i talentiranih mladih glazbenika iz popularne HRT-ove emisije A strana koji su svojim performansima savršeno upotpunili najelegantniju večer godine.

Komentari