Zagreb još uvijek plače zbog ubojice koji je hladnokrvno usmrtio cijelu obitelj, a poštedio samo svoje dijete

Tomislav Kristo / CROPIX

Kada bi zagrebačke ulice mogle pričati, možda bi otkrile koliko je suza na njima proliveno. Neke od tragedija koje su zadesile našu metropolu ni godinama nakon ne donose mir obiteljima onih kojih više nema, a nerijetko i lede krv u žilama. U danima koji nam dolaze portal Zagreb.info donosi serijal o tragičnim pričama Zagreba.

“Mislim da je to pojedinačni incident. To je obiteljski slučaj, odnosno što se događa pod okriljem noći ili večeri ili dana u zatvorenih 300.000 obitelji gradonačelnik ne može znati. U Gradu Zagrebu nema obrisa nikakvog organiziranog nereda niti terorističkih indicija, što je najvažnije. Sigurnost u Zagrebu se piše velikim slovom”, rekao je Bandić prošlog ljeta dok je hrvatska metropola oplakivala jedan od najvećih zločina na zagrebačkom području, sada već nadaleko poznatom ubojstvu na Kajzerici.

Podsjetimo, tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete ubijeni su u četvrtak 1.8. 2019. godine navečer u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti. Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice.  Igor Nađ počinio je strašni zločin na Kajzerici.

Muškarac koji je počinio nezapamćeno krvoproliće nakon masakra dao se u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.


Komentari