Vuco postaje voditelj: Otkrio što priprema gledateljima i hoće li biti janjetine u studiju

Foto: Milan Sabic/PIXSELL/Ilustracija

GLazbenik Siniša Vuco odlučio je uploviti u voditeljske vode. Tako ćete već ovoga petka moći gledati uživo “Vuco show”  na Z1 televiziji.

Emisija će se emitirati od 23 sata do 1 ujutro. Ono što možemo očekivati jest emisiju u Vucinom stilu. Vladat će domaća atmosfera, moći će se pojesti i popiti, a i on sam će zapjevati uz svoje goste.

Glazbenik će ugostiti ljude s estrade, sportaše, političare, ali i obične ljude sa zanimljivim hobijima i zanimanjima. Uzor su mu Željko Malnar i Graham Norton.

“Moram samo reći da ću svako malo imati suvoditeljicu kao gošću. To mi je zanimljivo. Kad Malnar ode iz studija i emisiju prepusti gostima. Sigurno ću odlaziti iz studija i postavljati pitanja i iz režije. U emisiju će biti uključeni i gledatelji putem anketnih pitanja koja ćemo prikazati u emisiji. Moram napomenuti i da će prva emisija biti humanitarnog karaktera. Gledatelji će pozivima donirati potresom pogođenim područjima. Imamo svi srce, ipak pjevam emotivne pjesme. Moramo pomoći stradalima u potresu. Svi koji me znaju, znaju da se ne ulizujem nikome. To ne znači da se veselimo, ali život ide dalje. Korona je, ljudi su kući, moramo ih malo zabaviti”, rekao je Vuco za 24 sata, a imena prvih gostiju nije htio otkriti.


Komentari