(VIDEO) SEVERINA se prisjetila legendarnog Sarajlije koji je opjevao ljubav Zagrepčana prema Dinamu!

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Legendarni sarajevski glazbenik Kemal Montena preminuo je 21. ožujka 2015. godine je od sepse u zagrebačkoj bolnici Rebro u 67. godini života. Rado ga se prisjetila pjevačica Severina.

Svima dobro znani Sarajlija borio se s dijabetesom zbog čega su mu stradali bubrezi. U studenome 2014. godine bio je na transplantaciji bubrega. Iako je nakon transplantacije sve bilo u redu, na Badnjak je ponovno hospitaliziran zbog teške upale mokraćnih kanala. Tada je više od dva tjedna proveo u bolnici pa je ponovno pušten na kućnu njegu

Posljednje dane svoga života sarajevski pjevač proveo je u krugu svoje obitelji, supruge Branke, kćeri Adrijane i sina Đanija. Kemal  je opjevao i ljubav Zagrepčana prema Dinamu, a pjevačica Severina Kojić na Instagramu se prisjetila legendarnog pjevača.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Osim popularne pjevačice, Kemala su se sjetili i mnogi njezini obožavatelji obožavatelji koje je uhvatila nostalgija dok su gledali snimku koncerta, pa je tako jedan od njih komentirao kako je Sarajlija treći najbolji pjevač na svijetu, a drugi su ga se prisjetili sa tužnim emotikonima.

Komentari