(VIDEO) POSLJEDNJA EMISIJA ‘A STRANE’ POSEBNO GANULA OBOŽAVATELJE Dino Jelušić oduševio publiku svojom izvedbom

Facebook

Nakon tri sezone, ove je subote emitirana posljednja emisija A strane. Počela je prisjećanjem na prvu emisiju i prvi glazbeni broj – kultnom Valjkovom “Lutkom za bal”.

Ova je završna emisija bila soundtrack za sjećanje u kojoj su se svi mladi pjevači predstavili pjesmama po njihovom izboru: od nezaobilaznih pjesama koje su se pjevale na tulumima svih generacija: „Krivo je more“, „Piši mi“ Drugog načina, „Ugasi me“ Parnog Valjka ,„Iz nekih starih razloga“ Prljavog kazališta, „Ipak poželim neko pismo“ Bijelog dugmeta, pa do ne tako često izvođenih hitova Zdenke Kovačiček i Meri Cetinić, te zajedničkih glazbenih brojeva „Pakleni vozači“, „Motori“, „ Ljubavna“… kojima su mladi pokazali koliko je pozitivna energija obilježila ovaj serijal, prenosi Gloria.

U posljednjoj emisiji voditelji Duško Ćurlić  i Ivan Vukušić predstavili su sve vrhunske glazbenike koji su im bili podrška: puhače „A strane“, gudački kvartet „Libra“, prateće vokale te bend koji je odsvirao impozantni broj pjesama, njih čak 767!

Jedna je izvedba posebno ganula gledatelje, ona mladog pjevača Dine Jelusića koji je preradio pjesmu ‘Jedina’ koju je devesetih pjevala Vanna kao pjevačica grupe E.T. Kada je pjesma objavljena te 1994., Dino je imao samo dvije godine. No, u glazbu se već tada zaljubio pa je već 2003. pobijedio na prvoj Eurovoziji za djecu u Kopenhagenu s pjesmom ‘Ti si moja prva ljubav’.


Komentari