(VIDEO) ODUŠEVILA IH JE! Odbrojavamo sitno do Eurosonga, a svi su primijetili ovo kod naše predstavnice Albine Grčić

Foto: Instagram

Do prve polufinalne večeri Eurosonga u Rotterdamu dijeli nas svega dva dana, a komplimenti na račun naše predstavnice Albine Grčić ne prestaju stizati. Pred iznimnog vokala i stila, brojni su nakon njezinog posljednjeg intervjua zamijetili kako savršeno govori engleski jezik. Za vrijeme davanja izjave, Albina je ispričala kako joj potpora iz Hrvatske puno znači.

 “Drago mi je vidjeti svu tu podršku koja nam stiže iz Hrvatske – zbog toga imamo još veću želju da sve bude perfektno!” kazala je.

Pjevačica vodi i eurovizijski dnevnik u kojem možemo pratiti kako provodi svoje vrijeme.  Tako se pohvalila da slobodni dan koristi za valjanje po krevetu.


“Tick-Tock – ovaj put koristim ‘free day’ za valjanje po krevetu. Ne znam je li do madraca, do mog osjećaja ispunjenosti ili pak nečeg trećeg, ali spavam kao beba”, napisala je Albina.

Otkrila je i da ju je posebno raznježila voditeljica projekta Dora Uršula Tolj.

“Odradili smo i jedan, rekla bih, emotivan i ohrabrujući sastanak unutar delegacije, nakon kojeg sam zapravo osvijestila sebi koliko kvalitetnih ljudi me okružuje, koliko im je stalo do mene i koliko riječi hvale zaslužuju. Posebno me raznježila naša ‘the boss’ Uršula Tolj koja je toliko fokusirana, ambiciozna i zaštitnički postavljena prema cijelom timu”, otkrila je Albina.

Njezin nastup gledat ćemo 18. svibnja, a na kladionicama zauzimamo tek 17. mjesto. Najveći favorit trenutno je Francuska, a slijede Italija, Malta i Island.

Komentari