(VIDEO) ‘KAO DA SU JE PUŠKOM NATJERALI’ Kći bivšeg premijera dobila lavinu negativnih kritika za nastup na Dori

Foto: Instagram

Ella Orešković se na ovogodišnjoj Dori natjecala s pjesmom “Come this way”, a pažnju je privukao njezin nastup zbog treme, što su primijetili i gledatelji, pa društvene mreže vrve kritikama. Pjesma im se sviđa no izvedba nikako.

“Ovo je mogla biti pobjednička pjesma da nismo imali dojam da ju je netko natjerao da nastupa i da jedva čeka da prođe njen nastup. Šteta!”

“Šteta šteta šteta, pjesma svjetska. Trema je Ellu uništila. Personal touch u izvedbi, nema ga, zato… morat će se jako potruditi u budućnosti… ostao gorak okus. Kažem, baš šteta!”

“Ella, imaš glas i stas. Ti možeš biti apsolutna zvijezda. Tebi fali iskustva koje se stječe nastupajući. Niti jedan studio te neće naučiti kako se ponašati na pozornici. Normalno je imati tremu na tako velikom stage-u. Uzmi ovo kao važno životno iskustvo i samo dalje! Navijam za tebe”


“Odlična pjesma, podsjeća me melodija na neke retro pjesme. Ide u playlistu”

“Ajme koje osvježenje, pjesma me podiže, stalno mi ju se sluša”

“Šteta, scenski nastup kao da je na probi. Izbjegavanje gledanja u kameru, totalno kriv outfit, kriv govor tijela. ŠTETA”

“Predobra pjesma, i prelijepa je cura.”

“Šteta, pjesma takav potencijal! I cura zaista ne pjeva loše, poradit na kretnjama na pozornici, a i ta haljina, uglavnom loše, a bilo je obećavajuće! Pjesma sama za sebe 8/10 i nastavi to što radiš!”

“Bila mi je favorit za pobjedu prije nastupa uživo. Što se dogodilo s nastupom ? Nije ga ni bilo… šteta!”

“Odlična pjesma, super glas, bolja nego pobjednička…ali trema ju je pojela.. baš šteta”

“Dobra pjesma, ali karizmu i entuzijazam je ostavila doma.”

“Izvrsna pjesma, ima nešto posebno lijepo u glasu. Možda se nešto dogodilo neposredno prije nastupa ili taj dan pa je djelovalo kao da je na rubu plača, ali nije to ništa strašno. Tek je na početku. Sve ima i možda napraviti čuda.”

“Super pjesma, moj favorit, nažalost nešto ju je zakočilo.. Možda jaka trema… Šteta, odlično joj pristaje ta pjesma.”

“Kao da su je puškom natjerali… Samo sam čekao da zaplače i da se onesvijesti… Baš neugodno”

“Budimo realni ovo nije pjesma za nase podneblje, meni je bila najbolja pjesma, draga Ella glavu gore, netko te naljutio kao da nisi htjela nastupati, kao izvođac ti namećeš svoj stil na pozornicu i to izvodiš kao da je to nesto najbolje što ljudi imaju priliku čuti… hvala na prekrasnoj pjesmi, bilo bi super da iziđe album ako ne voliš kameru, stavi na glavu nešto kao Sia i uživaj :)) imaš što za ponuditi”

“Odlična stvar, ali izvođačica je skoncentrirana samo na svoj glas koji je divan, jednostavno nema karizmu i energiju da plijeni pažnju, imam osjećaj da se i privatno rijetko smije, šteta jer stvar je vrh!”

Komentari