(VIDEO) BOYSI DOBILI NOVU HIMNU! Legendarni Stoka im je posvetio pjesmu: ‘Oni su čuvari grada, pokazali su to više puta’

Popularni zagrebački reper Marin Ivanović poznatiji kao Stoka u subotu je objavio dugo iščekivanu pjesmu. Pratitelji scene znaju da se radi o singlu s nadolazećeg albuma “Sve su to rime”, a danas je na YouTubeu premijerno pjesma Čuvari grada, posvećena Bad Blue Boysima.

Stoka koji danas objavljuje pod imenom Stole ponosi se navijačkom skupinom Dinama.

“Pjesmu sam posvetio Bad Blue Boysima jer smatram da su oni čuvari grada. Više puta su se pokazali pomažući nakon potresa i u kriznim situacijama, pa mislim da zaslužuju jednu ovakvu pjesmu. Ova pjesma je posvećena i Zagrebu, a svi već znaju koliko volim taj grad”, objasnio je Stole.

Inače, novi album repera izlazi 15. listopada, no do tada će objaviti još jedan signl, pjesmu Bog zna, snimljenu u suradnji s Hiljsonom Mandelom. Vjerujemo da će legendarni Stoka ponovno uspjeti iznenaditi publiku svojom iskrenošću.


Reper bez dlake na jeziku u pjesmama, ali i medijima, nikad nije skrivao koje su ga nedaće snašle u životu, a više puta je priznao da je prošao pakao droge. Spas je pronašao u vjeri, a pomaže mu i supruga Jelena s kojom je tri godine u braku.

“Kroz duhovnu glazbu mogao bih sve to još dignuti na novu razinu jer osjećam da Bog kroz mene nekom želi dati motivaciju da sam potraži pomoć i da se bori”, otkrio je Stoka nedavno.

Komentari