(VIDEO) BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ PONOVNO POKAZALA SNALAŽLJIVOST! Nećete vjerovati što radi prije predstave

Foto: instagram

Glumica Bojana Gregorić Vejzović svoje obožavatelje uvijek oduševi svojim objavama na društvenim mrežama. Tako u videu koji je objavila na Instagramu možemo vidjeti kako glumica pegla haljinu, ali je ona u njoj dok to radi.

View this post on Instagram

Nama je u #backstage “Dvoje” uvijek zabavno i napeto.Pogotovo u ovakvim situacijama kada nisam sigurna hoću li stići na scenu ili će @drazencucek i @jaksa_jordes_j.j morati izmišljati tekst, pa ćemo to nazivati “kreativnom improvizacijom” kad nas Matko pita što se dogodilo🤫😅…A vama će,ako dođete u gledalište @teatarexit večeras 18.1. i sutra 19.1. ,biti još zabavnije!Garantiram!….U protivnom vraćam pare!😉 #theatre #two #jimcartwright #lovemyjob #actress #work #bojanagregoricvejzovic


A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

“Nama je u backstageu predstave “Dvoje” uvijek zabavno i napeto. Pogotovo u ovakvim situacijama kada nisam sigurna hoću li stići na scenu ili će Dražen Čuček i Jakša Jordes morati izmišljati tekst pa ćemo to nazvati “kreativnom improvizacijom” kad nas Matko pita što se dogodilo.”, napisla je u opisu fotografije.

Njezini pratitelji su pohvalili snalažljivost i zahvalili joj što je otkrila svoje kućne tajne.

Komentari