UŽIVA U ULOZI DOMAĆICE! Simona otkrila kako provodi dane: ’Čistim radosno, kuham radosno…’

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Bivša reality zvijezda i manekenka Simona Mijoković, medijske stupce nekada je punila skandalima zajedno s bivšim suprugom Antom Gotovcem. Ova nekoć starleta, danas je velika vjernica i majka četvero djece. Najstarija kćer Gabrijela već ima 15 godina, a najmlađi sin Joshua napunio je tri godine. Simona ne krije da uživa u ulozi domaćice.

“Čistim radosno, kuham radosno, brinem o djeci radosno, dočekam muža radosno, idemo na misu navečer radosno i još u cijeli dan uguram u raspored i koji trening”, kazala je za 24sata Simona.

Facebook

Suprug Stanislav i ona će u svibnju proslaviti petu godišnjicu braka, a Simona je zagazila i 51. godinu. Mijokovići žive u austrijskom gradu Linzu, daleko od kamera.

Facebook

“Kad je toplo, idemo na igralište. Djeci složimo dekicu, a mi kraj njih vježbamo, moj suprug i ja. Nije nekad lako uz toliko obaveza, ali je ispunjeno i radosno uvijek sve, jako u Gospodinu, jer imamo njega u molitvi, u pričesti, u sakramentu ispovijedi. On je taj koji sve vodi. Naš začetnik i dovršitelj. Zahvalna sam Bogu svaku sekundu svog postojanja i svog poziva žene – supruge i majke”, kaže Simona.


S bivšim suprugom Antom Gotovcem je u prijateljskim odnosima sada. Ante je potvrdio kako se redovito čuje sa Simonom i djecom.

Komentari