UŽIVA U TRUDNOĆI: Maja Šuput podijelila kako zadirkuje bebu u trbuhu

Foto: Renato Branđolica/HRT

Maja Šuput uživa u trudničkim danima. Na Instagramu je objavila video na kojem je pokazala trudnički trbuh i bebu kako se miče.

S više od 470 tisuća pratitelja podijelila je da uživa na odmoru u Plitvičkim jezerima. Objavila je fotografiju kako leži na krevetu i uživa u pogledu na snijegom prekrivene Plitvice.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by majasuput (@majasuput)

Na Instagram stori postavila je snimku trudničkog trbuha. Pokazala je kako noktima zadirkuje bebu, koja je na to reagirala i okrenula se u trbuhu. “Kako se mi razgovaramo od jutra”, napisala je Maja, koja je nedavno otkrila i spol djeteta. Ona i Nenad Tatarinov očekuju dječaka, a Maja je to dodatno potvrdila stavivši na Instagram pjesmu “My baby boy”.

Foto: Maja Šuput Instagram

Ime za dječaka još nisu smislili, ali u planu imaju nekoliko imena.

“10 imena je na popisu, negdje sam dala i dva imena. Neće biti hrvatsko, za curicu smo imali odmah ime, ali onda smo saznali da je dječak. Bili smo uvjereni da će biti curica, Nenad je problijedio kad je čuo da će biti dječak. Ja znam samo sve o tilu, štiklama, a onda sam morala kupovati bagere, pištolje…”, ispričala je Maja za 24sata.

Komentari