Upoznajte Eru! Zvijezdu Instagrama koja prikuplja donacije za napuštene njuške

Foto: Instagram

Njuška Era, jedna je od poznatijih “dog influencerica” iz Zagreba, a koliko je uspješna svjedoči i titula Miss srpnja. Križanka švicarskog ovčara i labradora Era rado pozira pred svjetlima objektiva.

Prihod od prodaje kalendara u kojem je se nalazi ova preslatka kujica, u cijelosti je iznosio 85 tisuća kuna, te je doniran udrugama i skloništima za napuštene životinje. Dakle, osim što je poznata faca u metropoli, Era je i humanitarka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Universe of Era (@universe.of.era)

Koliko je popularna, svjedoči i činjenica da na svom profilu broji više od 15 tisuća pratitelja. Njezina vlasnica Christina Radić, ovu njušku si ja poklonila za 25 rođendan, a kaže kako joj je to najljepši poklon kojeg je ikad dobila. Erine fotografije nastaju u igri i većinom su spontane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Universe of Era (@universe.of.era)

Nakon velikog potresa u  Zagrebu, njezin je profil pomogao u prikupljanju donacija.

“Era se priključila humanitarnoj akciji Zagreb Earthquake Relief. Erine fotografije imale su natpis ‘GoFundMe Zagreb – click and donate’, a u opisu slike se nalazio tekst kojeg su osmislile osnivačice Fonda. Fotografija je među Erinim pratiteljima pobudila velik interes. Osim obasipanja porukama podrške iz svih dijelova Europe i svijeta, u Fond je pristigla donacija čak i iz Kalifornije”, otkriva Christina za 24 sata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Universe of Era (@universe.of.era)

Osim poziranja, Era je vrlo aktivan pas, te svaki dan istrčava barem dva sata.

“U parku se igra s drugim psima, no ako ljudi imaju loptu, bez srama će se uključiti i u njihovu igru. Maženje joj baš i nije najdraže, no ako ju pitate ‘Idemo van?’, vi ste njen najdraži čovjek”, kaže Christina.

Komentari