‘U ZAPUŠTENOM SAM STANJU’ Čeljuska krenula vježbati s osobnim trenerom, želi biti fit

Foto: Pixsell/Instagram

Voditeljica HRT-ove emisije “U svom filmu”, Tončica Čeljuska, na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije iz studija sa svojim gostima. No sada je iznenadila novom objavom u kojoj je pratiteljima otkrila kako ima novi hobi. Naime, voditeljica je krenula vježbati s osobnim trenerom.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

“Cijeli život nešto novo učim. Coaching, thera healing, neurolingvističko programiranje! Završila sam nekoliko edukacija i tečajeva o osobnom razvoju, pročitala hrpu knjiga – a sve kako bih razumjela sebe, pa i druge. Pomaže meni, ponekad i drugima. Osobna promjena je izuzetno zahtjevna tema, jer nije lako mijenjati kriva uvjerenja, iako nam škode. Ponekad su potrebni dugi mjeseci introspekcije i treninga drugačijih obrazaca. Međutim, sve te godine sjedim. Mozak radi, ali mišići atrofiraju”, započela je Čeljuska objavu na Facebooku.

Cijeli život nešto novo učim . Coaching, thera healing , neurolingvističko programiranje! Završila sam nekoliko…

Objavljuje Tončica ČeljuskaČetvrtak, 25. ožujka 2021.


Dodala je kako je nedavno krenula na treninge s osobnim trenerom, ali da će joj trebati mjeseci rada.

“U prilično sam zapuštenom stanju. Odlučila sam biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti.

“Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plank i marince, a bome i kako nokautirati protivnike. Tko preživi, pričat će”, zaključila je Tončica.

 

Komentari