U ULOZI ‘TURIŠTIČKOG VODIČA’: Omiljeni voditelj RTL Direkta otkrio što je probao po prvi put

Marko Prpic/PIXSELL

Zoran Šprajc većinu je ljeta proveo radno čemu smo svjedočili svakoga tjedna na malim ekranima. U nekoliko tjedna godišnjeg odmora častio je svoje pratitelje na društvenim mrežama fotografijama s lokacija koje je posjećivao, a objava gdje pozira u kupaćim gaćama posebno je oduševio pratiteljice.

Nedavno je omiljeni voditelj pokrenuo novi projekt na Instagramu nazvan ‘prvi put’ u sklopu kojeg želi promovirati zanimljive i ne toliko razglašene turističke projekte i ideje, te male i srednje opg-ove.

“Planina ili nizina, more ili otok, nije bitno javite poduzetnicima koji se time bave da se jave na natječaj #prviput ( link u profilu) koji će im omogućiti nacionalnu vidljivost“, napisao je uz fotografije Zaluka Heritage Estate-a kojeg je izgleda prvog promovirao u sklopu svog projekta.

Izgleda da je dao puni zalet novom projektu jer je samo dva dana kasnije objavio svoj drugi ‘prvi put’. Šprajc se fotografirao kao vesla u čamcu Bajerskim jezerom. Otkrio je i da se prvi puta zadržao u Fužinama na duže od usputnog “usputnog ručka s mladom veprovinom i štrudlom od borovnice (mljac) na povratku s mora.”


“Prvi puta sam shvatio kakva se ljepota i gušt nalazi ispod dok jurim autocestom iznad. Bog je valjda osobno po sebi ugodio temperaturu zraka, Sunce zemlju i jezera a i more je na pola sata vožnje. Na kotačima, nogama i veslima proveo sam skoro cijeli dan, jahao mustange, snimio film s Winnetuom i na kraju se naravno opet zasladio mladim veprićem, štrudlom od borovnice da bi u miru zaspao u jacuzziju. Tako je meni eto bilo prvi put . A kako je vama i gdje bilo prvi put ?”, napisao je Šprajc uz fotografiju.

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on

Komentari