‘To je bio period kad sam bio biljka, ne to bih poželio nikome’ Dino Merlin progovorio o teškom periodu u svom životu

Facebook

Poznati glazbenik Dino Merlin otkrio je neke detalje iz privatnog života. Priznao je da je u jednoj fazi života bio u teškoj depresiji te da je razmišljao da se prestane baviti glazbom.

“Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, to ne bih poželio nikome. To se manifestiralo tako da me ništa nije interesiralo, ni život ni smrt. To je bio period kad sam bio biljka. Svašta mi je tada padalo na pamet, razmišljao sam i da napustim glazbu. No, odlučio sam nastaviti i 2000. snimio album ‘Sredinom’, na koji sam jako ponosan”, rekao je Merlin za HRT.

Prije početka karijere poznati je glazbenik radio u tvornici ležajeva Vogošća i zapisivao stihove na masni papir, zbog čega je bio predmet ismijavanja kolega.

“U pauzi bih zapisivao stihove na papir, a kolege su mi se smijale. Rekao sam im da će me jednog dana gledati na televiziji, da ću biti slavan”, ispričao je poznati glazbenik.


Ispričao je i užase ratnog stanja u Sarajevu i otkrio kako je izgubio brojne prijatelje, kolege i menadžera.

“Bila je lutrija kad izađete van hoćete li se uopće vratiti”, ispričao je Merlin.

Dino Merlin, rođen kao Edin Dervišhalidović, započeo je karijeru s grupom Merlin 1983. godine, s kojom je dvije godine kasnije objavio album “Kokuzna vremena”. Samostalnu karijeru započeo je 1991. godine.

Komentari