THE VOICE POSTAJE SVE NAPETIJI: Svi Jacquesovi kandidati spašeni, Indira najavila velike planove (VIDEO)

Facebook

Ove godine mentori imaju puno teži posao jer su kandidati sve mahom pjevači vrhunskih glasova.

Druga sezona popularnog pjevačkog natjecateljskog showa The Voice već je sada zanimljivija nego prošla sezona. Mentori Jacques, Indira, Tony i Dečak imaju puno teži posao nego što su imali prošle sezone jer su ovogodišnji kandidati mahom sve pjevači vrhunskih glasova, baš onakvi kakve ovaj show i traži.

U jučerašnjoj emisiji na pozornicu su istupila po dva para kandidata iz Jacquesova i Tonyjeva tima i po jedan iz Indirina i Dečakova. Prvi su na pozornicu izašli Jacquesovi natjecatelji, Kristina Krolo i Rino Petrović koji su otpjevali Zuccherovu pjesmu “Baila morena”. Svojim su briljantnim nastupom zapalili publiku i mentore, a Jacquesu priredili prvu stresnu situaciju. Iako se dugo premišljao i odugovlačio, Jacques se na koncu odlučio za Kristinu i fantastičnog Rina ostavio na milost i nemilost ostalim mentorima.

Kako od ove sezone vrijedi pravilo da drugi mentori mogu preuzimati kandidate koje su ostali odbacili, bez imalo premišljanja Rina je u hipu “maznuo” Tony Cetinski.


Sljedeće su na pozornicu izašle Tonyjeve kandidatkinje, Ana Bustruc i Matea Dujmović koje su u duetu izvele pjesmu “It must have been love”, grupe Roxette. Mentori ipak nisu bili toliko oduševljeni, iako je nastup bio i više nego solidan. Tony se na koncu odlučio u svom timu zadržati Mateu, a ostali mentori također su se složili kako je to dobar izbor. Tony se nadao kako će netko preuzeti Anu, no, nitko od mentora nije stisnuo gljivu.

Na red je došao Dečakov tim, a na pozornicu je izašlo dvoje kandidata kojima su se inicijalnoj fazi natjecanja okrenuli baš svi mentori. Profesorica pjevanja Mirna Ružić i rokerica Tajana Turković, a pjevale su pjesmu “Foolish games” od Jewel. Dečak je priznao kako su na probama imali problema, ali da je zadovoljan s onim što su pokazale njegove kandidatkinje. iako su mentori bili podjeljeni oko nastupa, Jacques i Inidira prednost su dali Tajani, dok je Tony kazao kako mu je Mirna bila bolja. Dečak je na koncu teškom mukom donio odluku da s njim dalje ide Mirna. Tajanu nažalost nitko od mentora nije preuzeo.

Indira je za prvi nastup svojega tima u dvobojima odabrala Milana Pršu, znanog i kao “Bob Milan”, kojeg je na audicijama uzela u posljednjoj sekundi i Eni Jurišić, kandidatkinju koju je uzela kao svoju posljednju članicu tima. Izveli su vrlo tešku pjesmu Sama Smitha “Like I can”, u kojoj je nedvojbeno briljirala Eni Jurišić. Oko toga su se složili i svi mentori pa je Indira u principu imala lak posao i u nastavak natjecanja uzela Eni. Milana također niti jedan mentor nije htio preuzeti.

Tony je za svoj drugi par odlučio iskombinirati mladost i iskustvo pa je tako spojio 37-godišnju Anu Androić Knežević i 19-godišnjeg Brunu Banfića. Par je nastupio s Gibonnijevom pjesmom “Anđeo u tebi”. Tony je imao velike muke jer su mu oba kandidata bila odlična na probama, a krucijalan je bio baš taj finalni nastup. Kandidati su rasturili, a mentori nisu bili od prevelike pomoći jer su dobro nahvalili oba kandidata. Tony se na koncu odlučio dalje voditi Anu, a mladi Bruno oprostio se od showa s osmjehom na licu, iako ga nitko od mentora nije želio preuzeti.

Posljednji i definitivno najdramatičniji dvoboj bio je onaj između Jacquesovih kandidata, Stefany Žužić i Alena Đurasa. Izvođači su rasturili pjesmu Sama Smitha, “Lay me down”, a i sam Jacques je nakon nastupa priznao kako je bilo senzacionalno i kako je to bio fantastičan duet. No, ugodno i neočekivano iznenađenje priredila je Indira koja je još prije donošenja konačne odluke kazala kako s tko god ispadne ide k njoj u tim.

Iako je Stefany bila magično dobra, Jacques se odlučio u svom timu ostaviti Alena, a Indira je spremno preuzela Stefan i najavila kako ima planove s njom ići u finale. Velike su to riječi Indire koje bi možda mogle značiti kako je Jacques donio krivu odluku, no, show će s vremenom pokazati svoje.

Kako su Tony i Indira iskoristili svoje pravo na preuzimanje tuđih kandidata, u ostalim dvjema emisijama pravo još imaju Jacques i Dečak.

Komentari