Tatjana Jurić o prekidu zaruka s poznatim poduzetnikom: ‘Otkazivanje svadbe je bilo ponižavajuće, ali sve je to život’

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić u podcastu “Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem“ otvoreno je progovorila o raskidu zaruka s poduzetnikom Ivanom Zubakom.

“Svaki prekid je gubitak, čak i kad su mi prezentirali, nesvjesni realnosti, isti taj prekid kao dobitak, ja sam itekako vidjela da je to veliki gubitak. I to mi uopće nije sramota priznati”, priznala je Tatjana Jurić.

Nakon iznenadnog otkazivanja zaruka, voditeljica nije krila da joj je to bio veliki šok.

“Moja posljednja veza, opet ću biti po portalima, taj prekid je za mene, ja ga doživljavam kao gubitak i to je za mene bio veliki šok. Iz ove današnje perspektive, ja to naprosto prihvaćam kao takvo i zahvalna sam da, kad sam cijelo to iskustvo zaokružila sam doživjela jedno oslobođenje, nekakav osjećaj olakšanja, jer sam shvatila OK, OK, točka. Nemam više pitanja, sve mi je jasno”, ispričala je.


Usprkos svemu, voditeljica smatra da je bitno u životu imati trenutke koji nas slamaju, kao i trenutke koji su nam važni te će nam obilježiti život.

“Određena najava je otišla vani, a onda se to ipak nije dogodilo i da, priznajem, to je bilo i kompromitirajuće i u neku ruku ponižavajuće, ali to je sve život. Što ćemo se svi praviti da nam je sve super? Šta ću se ja sad praviti, ako sam jučer planirala svadbu, a sutra svadbe nema, da mi je baš svejedno?”, otvoreno kaže Tatjana Jurić.

Komentari