‘Svi griješimo!‘ Doris Pinčić se oglasila oko sporne fotografije nakon potresa

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Voditeljica i glumica Doris Pinčić prije tri dana objavila je na svom Instagram profilu priču koja je naišla na veliko negodovanje od strane njenih pratitelja.

Naime, voditeljica je nakon slabijeg potresa s epicentrom kod Petrinje, 28. prosinca pozirala s usisavačem i napisala sljedeće:

“I tako. Još jednom smo se tresli. Još jednom smo se prepali. I još jednom nastavili dalje sa životom. Jer, što se drugo može? U tim paničnim situacijama mene uhvati smijeh i potreba da čistim kao luda“, napisala je Doris tada, a danas se odlučila oglasiti po pitanju priče zbog koje ju mnogi prozivaju danima.

Screenshot

Pinčić nije ni slutila da će idući dan uslijediti velika katastrofa u Sisačko-moslavačkoj županiji, zbog koje se cijela Hrvatska digla na noge, a pomaže i ona sama.


Screenshot/Instagram

“Nekoliko vas me kontaktiralo u vezi storyja koji sam objavila nekidan i koji vas je pogodio. To nije bio trenutak razornog potresa već onog prvog, dan ranije u kojem nije bilo ljudskih žrtava, nekima je od vas nažalost izgledalo drugačije. U stresnim situacijama kad se bojimo, sami smo, radimo greške i ljudski je priznati ih. Godina je teška svima na razne načine, očito takva mora ostati do kraja. Ako će tako biti lakše istresite se ovdje, razumijem i to u novu ponesimo mir, ako je moguće. Svako dobro svima od srca“, napisala je Doris.

 

Komentari