Suptilna poruka ili nešto drugo? Severina na sud došla s crvenim koncem oko gležnja, ’Nosim ga zbog Milana…’

Foto: Instagram

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu sreli su se danas Severina Kojić i njen bivši partner Milan Popović. Tema sastanka bila je tužba koju je protiv pjevačice i njenog bivšeg odvjetnika podnio Popović tereteći ih za klevetu.

Severina je na sud došla u pratnji svog odvjetnika Mate Matića, a za tu prigodu odjenula je lepršavu bijelu haljinu i crne štikle. Čini se da je bila vrlo dobro raspoložena jer se neprestano smiješila.

No, da situaciju ipak shvaća ozbiljno, pjevačica je otkrila RTL-u istaknuvši kako oko gležnja nosi crveni konac.

“Nosim crveni konac protiv Milanovih tužbi, kojih je do sada već više od 60. Što protiv mene, što protiv mojih bližnjih i suradnika. Jer i danas sam zbog neke takve tužbe pohodila sud. A mene od svih tih sudova samo zanima okončanje postupka u vezi mog sina, koji gotovo 10 mjeseci već ne živi sa mnom. Vratimo se na pitanje. Šalim se, crveni konac je samo ukras”, rekla je ipak.


Severina se na prvi dan školske godine, na svom Instagramu pohvalila crtežom sina Aleksandra pa navela kako bi najradije podijelila fotografiju sina, no ne može.

“Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Sretno, ljubavi mamina”, napisala je.

Tereza Kesovija u 82. godini oduševljava fanove fotkama u kupaćem na luftiću!

Komentari