‘ŠUKER DADDY’ Bivši nogometaš mogao bi ostati bez skupog Mercedesa, kad tek čujete koliko košta, onesvijestit ćete se!

FOTO: Ivan Klindić

Vijest o prekidu Kristine Bralo (28) i Davora Šukera (53) tek je nedavno dospjela u javnost. Prekinuli su u tajnosti prije nekoliko mjeseci.

RTL Exkluziv saznaje kako Kristina i dalje vozi automobil predsjednika HNS-a, a riječ je o o Mercedesu vrijednom 600.000 kuna. No to nije sve. Bralo na automobilu ima personalizirane tablice sa svojim inicijalima i datumom rođenja.

“Poklonjeno se ne vraća. Kristina, ne vraćaj auto, zaslužila si”, pisali su pratitelji bivše misice na društvenim mrežama. Nisu svi bili baš tako blagonakloni mladoj Kristini, pa se našlo još brdo komentara.

“Šuker daddy!”


“U Šukijevom novčaniku nalazi se čigra koja nikad ne spava. On je jedini Hrvat sa škotskim sindromom. Nikako da nauči da mlada piletina KOŠTA”

“Pa teško je “radila” za tu limuzinu. Uživa plodove svoga “rada”.”

“Ne kužim zakaj se lijepe za dedeka, em je dedek, em je dobro poznati škrtac, probale mnoge pa pljugica.”

“E moj Šukeru. Suština života je u šestom padežu… Mladi se pitaju s kim, a stari s čim.”

“Ljubile su one njegove pare, skupe večere, nakit, i ostale blagodati njegova prezimena i stare slave. Al bogovi s Olimpa gledaju i vide sve. Bacit će oni gromove i munje na oboje”

Inače, Kristina i Davor prekinuli su uoči njegova puta u Ameriku, a navodno joj nije dobro sjelo što putuje bez nje, pišu 24sata. Priča se i kako joj je bilo krivo što je pozirao na tribinama s bivšom splitskom manekenkom Mijom Franić (27).

Bivši par nikada nije javno govorio o svojoj vezi. Nisu je potvrdili, a Kristina je jednom prilikom na društvenim mrežama zbunila pratitelje nakon što je objavila fotografiju prstena, za koji se nagađalo kako je zaručnički.

Šuker je prije Kristine ljubio mnoge ljepotice, a znao je reći kako nije pronašao onu pravu. Čini se kako ni 25 godina mlađoj misici nije pošlo za rukom.

Komentari