‘ŠTO SAM ZAPLAKALA’ Nina Badrić o godini koja je svima bila teška, otkrila i što je naučila

Foto: Instagram

2020. godinu mnogi žele što prije zaboraviti, jer smo upravo u tih 365 dana proživljavali najteže trenutke. Godina je bila izuzetno nezahvalna prema glazbenicima, o čemu mnogi govore i javno, a jedna od njih je Nina Badrić.

Upravo je ona u javnom prostoru bila jedna od najžešćih prosvjednica protiv epidemioloških mjera, a ponudila se i da kopa krumpire. Ipak ta godina je sada iza nje, a povodom toga odlučila je na svom Instagram profilu uputiti nekoliko riječi za 2020.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

“Stara. Bila si mi nemilosrdna teška, okrutna. Unatoč svemu bila si mi najveća učiteljica. Pokazala si mi koliko je Bog jak u meni i koliko radosti može biti u križu života.

Hvala ti što si me odmorila od svega poznatog. Što si me bacila u naručje svega nepoznatog. Hvala ti sto si me naučila poštovati svaki tren života. Što sam zaplakala samo ganuta dobrotom.

Ni ti niti ijedna druga godina neće mi oduzeti osmijeh. Dočekala sam te s osmijehom a tako ću te i ispratiti. Ne možeš mi ništa, smijem se!”, napisala je Badrić i poželjela svima zdravlja i smijeha u 2021. godini.

Komentari