Stigla reakcija HRT-a na gaf s epizodom ‘Crno-bijelog svijeta’: ‘Poduzet ćemo disciplinske mjere protiv odgovornih’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon velikog gafa s emitiranjem nove epizode Crno-bijeli svijet, reagirao je i HRT. Objasnili su kako je riječ o ljudskom faktoru.

“Zbog ljudskog faktora – pogreške u ispisu naloga za emitiranje – večeras je u emitiranju programa HTV-a došlo do velikog propusta, pa je umjesto 1. epizode nove 4. sezone krenula zadnja epizoda 1. sezone “Crno-bijelog svijeta”. Pogreška je nakon nekoliko minuta ispravljena, a HRT će zbog toga poduzeti disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za ovu veliku pogrešku, te se ispričava gledateljima zbog nastale situacije”, poručili su iz HRT-a, piše Večernji.

Podsjetimo, u ponedjeljak navečer nakon što su dugo najavljivali novu sezonu popularne serije “Crno-bijeli svijet”, od 21 sat emitirali su epizodu iz prve sezone. Gledatelji su odmah primjetili da nešto nije u redu.

Na Instagramu je reagirao i jedan od glavnih glumaca serije Slavko Sobin.


“Meni je super drago vidjeti sebe sedam godina mlađeg, al evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovoriti na pitanje na koje ne mogu zamisliti odgovor”, napisao je Sobin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Komentari