‘ŠTETA ŠTO SE I MOZAK NE MOŽE PUMPATI’ Hana Rodić prekinula s ‘gospodinom savršenim’, pa dobila lavinu komentara

Foto: Instagram/Kolaž

Njihova se veza činila idiličnom, a razlika u godinama nije im smetala. No njihovoj je ljubavi došao kraj. Influencerica Hana Rodić (23) i bivši ‘Gospodin Savršeni’ Goran Jurenec (40) prekinuli su vezu.

Njihovi su pratitelji već duže vrijeme nagađali o prekidu, no Hana ni Goran se nisu oglašavali po tom pitanju. Sada je Rodić objavom na Instagramu potvrdila sumnje i napisala da je došao kraj.

Foto: Screenshot

“Dragi moji, danas sam stavila točku na odnos s Goranom i vrijeme je da to saznate. Molim vas da mi ne pišete što i kako. Trenutačno mi je jako teško zbog svih stvari koje sam saznala. Zamolila bih vas za razumijevanje i podršku koja mi je sad stvarno potrebna”, napisala je Influencerica na Instagramu.

Foto: Instagram/Screenshot

Podsjetimo, Hana i Goran upoznali su se u reality showu, a on je naposljetku odlučio kako je ona njegova ‘Gospođica Savršena’. Zajedno su pokrenuli i posao, a živjeli su na relaciji Berlin-Zagreb. U Berlinu su gradili zajedničku budućnost, no Hana je sada otkrila drugačije vijesti.


Foto: Hana Rodić Instagram

Nakon Hanine objave, njezini pratitelji, ali i dežurni kritičari, počeli su pisati razne komentare.

“Vidio majstor da nema ništa od njezinog spavanja do 11 pa onda stavljanje pudera i lakiranje noktiju. Bilo mu je dobro dok je bila nova i nepoznata, ali ovo sve ostalo kad tad otvori oči. On je njoj bio odskočna daska, a ona njemu drugi izbor. Hana je premlada za ozbiljnu vezu”, samo je jedan od komentara.

“Hahahahah ahahahahah, nisam znao, ali mi je drago kada ljudi koji tako s visina gledaju na druge jer misle da imaju savršenog partnera tresnu dupetom na pod i onda cvile.”

“Tako mlada cura s toliko botoksa… Šteta što se i mozak ne može pumpati…”

“Pametan čovjek ne voli umjetno plastično cvijeće, a ni žene, a za one druge je sve dobro”

Komentari