Sretne vijesti zagrebačkog stilista: ‘Vjenčat ćemo se već ove godine!’

Instagram/markogrubnic

Marko Grubnić zagrebački je stilist kojeg svi poznaju, a u ekskluzivnom intervjuu za IN Magazin je otkiro kako planira vjenčanje i to već u ovoj godini!

View this post on Instagram

My Muse @tatjana_dragovic 💞 #BridalCollection 👰🏻 @miacouture.eu


A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

”Vjenčat ćemo se već ove godine! No ajmo prvo skočiti pa reći hop. Tako da sam ja jako sretan u životu. Jako volim svoj život i baš sam nekako blagoslovljen. Sve se nekako posložilo u mom životu baš onako kako sam ja to htio.”, zaključio je Modni mačak koji o svojoj ljubavnoj idili ipak ne želi pričati.

View this post on Instagram

HAPPY NEW YEAR 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

”Ja se trudim. Tako je to već neko vrijeme. Nekako na život gledam pozitivno, ne s ružičastim naočalama, ali ja volim reć da medalja stvrno uvijek ima dvije strane. Ja uvijek gledam ovu sjajniju, vedriju, veseliju i meni nekako zbog toga dolaze u život samo lijepe stvari. Ja sam se jako ogradio od ljudi koji mi ne pašu, koji su negativni, koji znaju samo kukati i komentirati loše. To je u stvari najlakše, da ja sjedim pored tebe pa ti kukam cijeli dan, ajmo mi radije nešto napraviti!” otkriva Marko da uživa u ljubavi.

Na svojem vjenčanju će zablistati u odijelu, ali na sreću mnogih mladenki upravo je dizajnirao ekskluzivnu kolekciju vjenčanica.

Komentari