Skandal već u prvoj emisiji! Vuco dao producentu otkaz jer je širio vijest da ga je pojela trema za vrijeme showa

Luka Stanzl/PIXSELL

Prošlog petka s emitiranjem na Z1 televiziji je započela nova emisija “Vuco show” pod voditeljskom palicom glazbenika Siniše Vuce. No, emisija je već u startu zabilježila skandal nakon što je producent Z1  Nedjeljko Badinovac Jumbo, na društvenim mrežama opisao svoje dojmove o Vuci kao voditelju.

Vuco se totalno pogubio sve sam mu objasnio kako i šta treba raditi, napisao mu pitanja i rekao da treba prvo biti svoj, nisam još vidio da netko ima takvu tremu razumljivo je prvi put sjesti pred kamere je sasvim normalno ali to brzo prođe pogotovo kod nekog tko ima kakvog takvog iskustva sa publikom. Od početka je krenuo krivo ali to je rizik emisije uživo koji je njemu bio stalno u glavi moram paziti ovo je uživo i tu se jednostavno izgubio. No svako ima pravo na drugu šansu. Znam ga sto godina i vjerujem da hoće i može a ako ne postoji plan B Hvala vam na vašim komentarima bilo da su pozivni ili negativni”, napisao je Jumbo.

Navedeno nije oduševilo Vucu, te je za 24 sata otkrio kako je otkazao suradnju s Jumbom zbog neistina koje je podijelio na svom Facebook statusu, ali i zbog različitih pogleda na sam koncept emisije. Vodstvo televizije prihvatilo je Vucinu odluku, a shmisija je stavljena na čekanje dok glazbenik ne pronađe novog producenta.

“Nadam da ću to obaviti u što skorije vrijeme i kroz nekoliko tjedana nastaviti svoj autorski rad. Naziv emisije će vjerojatno biti izmijenjen zbog zlouporabe naše prve emisije, gdje je netko pod imenom Vuco show postavio na YouTubeu nekoliko klipova od po minutu-dvije izvučene iz konteksta dvosatne emisije s očitom namjerom da me se u startu diskreditira i obeshrabri. Ali ja ću iz ovog izaći još jači i vrlo brzo ću nastaviti sa svojim autorskim radom u vlastitoj emisiji s novim producentskim timom” poručio je Vuco.


 

Komentari