‘SIGURNO JE SAMA ZARADILA ZA OVO’ Mamićeva snaha hvali se kolekcijom naušnica vrijednom 17.000 kuna

Atraktivna ekonomistica Tia Mamić (34) uvijek je dotjerana od glave do pete, a velika je ljubiteljica brendiranih krpica. Neizostavan je i nakit kojim upotpunjuje svoje modne kombinacije. Na društvenim mrežama svoje pratiteljice često inspirira svojim modnim kombinacijama.

Foto: Instagram

“Volim make up i pravo sam žensko, rekli bi po pitanju garderobe. Mama mi je uvijek bila lijepo obučena, to sam naslijedila od nje”, rekla je jednom prilikom snaha Zdravka Mamića.

Ako je suditi prema objavama na Instagramu, posebno su joj drage naušnice marke Coco Chanel čij je cijena oko 3000 kuna.

Foto: Instagram

No te naušnice nisu jedine u njezinoj kolekciji. Prije nekoliko dana Tia je objavila video na kojem je reklamirala svoj brend i pritom pokazala Louis Vuitton zlatne naušnice od oko 6000 kuna. Prethodno je pokazala i druge Chanel naušnice čija je cijena oko 8000 kuna.


Foto: Instagram

Ekonomistica se inače prošle godine upustila u biznis s prijateljicom i make up artisticom Ladom Mitrašinović, s kojom je pokrenula brend beauty proizvoda.

Tia je u braku s Marijem Mamićem (36) tri i pol godine. Jednom je prilikom rekla kako su se upoznali dok je radila na jednom projektu. Bila je koncentrirana na posao te joj nije bilo na kraju pameti da će se zaljubiti.

No njezini pratitelji na društvenim mrežama i dežurni kritičari često komentiraju njezine skupe krpice, cipele i nakit.

“Voli luksuz? Ma dajte, ona se samo iz ljubavi udala, nije ni znala koliko ima na bankovnom računu. To nije kupila svojim novcem. Sigurno je sama zaradila te silne tisuće kuna za ovo”, samo su neki od komentara Tijinih pratitelja.

Komentari