TKO JE SVE UŽIVAO U KONCERTU? Poznati Hrvati okupirali Tomislavac i slavili rođendan s 2Cellosima (VIDEO/FOTO)

Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Ne čudi kako su se i neki estradnjaci zabavljali sinoć na Trgu kralja Tomislava uz sjajne 2Cellose.

Svi već znaju da su 2Cellosi sinoć zapalili zagrebački Tomislavac. Uz Luku i Stjepana zabavljalo se oko 50 tisiuća posjetitelja, a među njima bili su i poznati Hrvati.

Videom se pohvalila i pjevačica Lana Jurčević koja je uživala u nastupu dečkiju. Lana je u pauzi od vlastitih nastupa odlučila podržati ovaj već svjetski poznat dvojac i s njima proslaviti njihovu petu godišnjicu. U opisu videa napisala je: “Kaoooos. Tomislavac gori!” Doslovno je Tomislavov trg i gorio jer je pjevačica snimila vatromet.

Kaoooooos ???????? Tomislavac gori ???????????? @2cellosofficial


A video posted by Lana Jurcevic Official????️ (@lana_jurcevic) on

Nije samo Lana uživala. Da ide na njihov nastup pohvalio se i stilist Marko Grubnić koji je kao pratnju poveo svoju majku Branku. Njih dvoje su se modno uskladili (kao i uvijek) pa je prevladavala bijela boja, samo se nadamo da nisu sjedili negdje na travi Tomislavca.

Ready for #2cellos concert… ???????????????????? A photo posted by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Dečkima se iza scene pridružio i poznati voditelj  Dalibor Petko koji se na Instagramu pohvalio njihovom zajedničkom fotkom. Dečke je pohvalio i napisao kako su upravo oni zaslužni da danas ljudi slušaju klasičnu glazbu.

U sjajnom koncertu uživala je i Iva Balaban koja se isto kao i Lana pohvalila videom na Instagramu.

Božanstveno … Što nam sve muzika može učiniti..❤️???????????????????? #2cellos A video posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀Iva Balaban (@ivabalaban) on

Komentari