SKANDALOZNA AFERA PHOTOSHOP: Grubnić totalno osramotio Maju Šuput (FOTO)

Instagram

Maja Šuput u društvu Marka Grubnića razljutila je fanove zbog preočite i pretjerane upotrebe photoshopa.

Popularna pjevačica povela je Marka Grubnića na putovanje u Brazil  gdje će boraviti šest dana i snimiti spot za novi singl “Ne lomi mi srce”. Mja će boravitiu Brazilu u elitnom elitnog hotelu u Rio de Janeiru, a Odradit će i fotosession s fotografom brazilskog Vougea.

Maja ne propušta priliku za pokazivanje utegnute stražnjice pa je tako čim se dokopala pješčanog tla uskočila u minijaturne vruće hlačice, a to je dakako fotoaparatom popratio njezin modni guru.


No mnogi obožavatelji primjetili su kako tu nešto nije kako treba.

“Koji jadni fotoshop. Ajde drugi put kad se fotoshopiras izbrisi odsjaj u naocalama. Kad se slika zumira u naocalama ti se vidi cesta, pjesacki prelaz (zebra) i auto. Tesko da ima pjesacki prelaz u botanickom vrtu. Dno dna!” – najoštriji je komentar ljutitog fana.

Amazing , peaceful, relaxing, beautiful…

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Nakon ove fotografije i Marko se morao “nacrtati” pored Maje. Tako njih dvoje besprijekorno i gotovo nerealno izgledaju dok uživaju u osunčanoj šetnjici. Iskusno ogo jednog obožavatelja primjetilo je kako maja nije photshopirana, ali Marko je i to zbog ovog detalja – “Maja nije fotosopirana a marko je;moze se primjetit na bijelom rubu oko kose,glave! “.

Marko se ne predaje, a čini se kako je njegovom preočitom peglanju nedostataka podlegla i simpatična pjevačica.

>>>MAJA ŠUPUT U NEVIĐENOM IZDANJU: Otkrila guzu jer je prepoznatljiva po njoj (FOTO)

>>>JE LI MOGUĆE DA JE TAKO OČAJNA? Nećete vjerovati s kim Maja Šuput slavi Valentinovo! (FOTO)

Komentari