Najuspješnija plesačica u regiji oduševila svojom hrabrošću. Kako je ostala tako mirna?

Povodom jubilarne pedesete epizode serijala “Zvijezde vrište” na YouTube kanalu 24sata, gošća emisije bila je jedna od najuspješnijih plesačica u regiji Valentina Walme.

Voditelj Juraj Šebalj i sam je otkrio kako je krenuo u školu plesa, no odustao je na pola tečaja. Nakon što joj je otvorio vrata svoje jurilice započeo je pravi show kakav i priliči pedesetoj epizodi.

Plesačica je na samom početku otkrila da voli brzinu i razbijati svoje strahove. Kako bi se u to uvjerio Šebalj je driftao i okretao auto pod ručnom, što je neustrašivoj Tini izmamilo osmijeh na lice.  Jedna od zanimljivijih izjava prilikom razgovora svakako je bila ona o tome tko je dobar plesač na estradi, a Walme je izjavila: “Severina je top plesačica”.

Izvor: Screenchot YT

Kako je široj publici poznata po showu “Ples sa zvijezdama”, doznali smo da Janku Popoviću ples i ne ide baš najbolje. Nakon ugodnog razgovora o Valentininoj izuzetnoj plesačkoj karijeri, kako to i inače u emisiji biva, gošća je preuzela volan.


Okretanje auta pod ručnom i driftanje, plesačica je svladala u tren oka, no kako bi izazov bio što veći, plesačica je morala promijeniti i gumu.

– Ne mogu ja to. Nema šanse da otegnem šarafe – govorila je Walme dok se mučila na početku izazova, no uz Šebaljeve instrukcije i ovaj je izazov uspješno savladala. Kako ne bi sve ostalo samo na tome da Walme obavlja izazove, voditelj je imao priliku doživjeti čuveni plesni pokret pod nazivom “Pad smrti” što ga je itekako uplašilo i iznenadilo.

Poznati zagrebački glumac Zuhra zapao u probleme jer ne može sinu platiti školarinu! ‘Pred vlastitim sinom sam se osjećao bijedno’

Komentari