Milanka Opačić je otvorila dušu o odnosu s kćeri: Prolaze sve zajedno

03.02.2016., Zagreb - Nakon prisege bivsih ministara Sabor je sjednicu nastavio raspravom o financijskom izvjestaju HBOR-a. Milanka Opacic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Milanka Opačić, koja je najpoznatija po svojim političkim djelovanjima, prije 15 godina je posvojila djevojčicu Lanu kojoj su bile 3 godine. Danas 18-godišnjakinja, Lana je izrasla u predivnu djevojku, a obje se šale da toliko vremena provode zajedno da nalikuju jedna drugoj.

“Lana je dobro dijete koje je izraslo u prekrasnu curu. Naravno da ima svoje faze koje su nekad dobre, nekad loše, pubertet trese na sve strane, hormoni tresu na sve strane. Ako netko kaže da je sve divno i krasno u odnosu majke i kćeri, laže”, kroz smijeh je zaključila političark, prenosi Večernji list.
Nažalost, imale su i one vrlo neugodnih iskustava s vršnjačkim nasiljem u školi. Lanu je jedna grupa učenika htjela pretuć, no Lana je sve rekla majci. Situacije je riješena bez prevelike drame.

“Imali smo jednu situaciju kada je otvorila Facebook i preko njega su se u školi organizirale da će je pretući. Na svu sreću, kako sam ja radila posao u kojem sam stalno govorila o zlostavljanoj djeci, o djeci na internetu, ona je tu bila visoko educirana. Kad mi je sve to rekla, ja sam pokrenula cijeli sustav… Uspjeli smo razgovorima nekako sve to zaustaviti. To je bilo jedna od najtraumatičnijih iskustava koje smo prošle zajedno”, rekla je Opačić.

Komentari