Maja Šuput: ‘Htjela bih da dijete ima moje prste, Nenadovi su debeli. Imamo deset imena na popisu’

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov u podcastu je ispričala sve detalje o trudnoći, svirkama te planovima za budućnost.

Rekla je kako se nada da će se joj se sin lijepo oblačiti kao i njen suprug.

“Muž mi se oblači lijepo. I nadam se da će mali povući to na tatu, ali i teško je da dijete uz Marka Grubnića i sve nas ne bude modno osviješten”, objasnila je.

Objasnila je i kako se ničeg ne boji te ništa ne čita.


“Ničeg se ne bojim i ništa ne čitam. Znate me svi kao neozbiljnu, ali ja sam u ozbiljnim godinama. S poslovne strane sam odradila puno više nego što sam mislila. Ako je toliko žena uspjelo s bebom, nadam se da neću ja napraviti neku glupost”, rekla je.

Izjavila je i kako joj je trudnoća došla u pravom trenutku.

“Jedva čekam da dođe beba jer ništa toliko dugo nisam čekala. Izludila bih da sada svi idu svirati i da idu po događajima, ali eto, nitko ne ide nigdje. Niti jednu gažu nisam izgubila zbog trudnoće, a mali je došao u pravom trenutku”, pojasnila je.

‘Sve ćemo stići’

Čim rodi, nastavlja i pjevati.

“Sve ćemo stići, sve svadbe koje se nisu dogodile u prošloj godini imat ćemo ove”, poručila je.

Prije sadašnjeg supruga, Maja pet godina nije imala dečka.

“Pet godina sam se ispucala, a onda sam našla dečka koji voli isto što i ja. Putovati, jesti… Našla sam najboljeg frenda s kojim možeš ići spavati. Prezabavno mi je s njim”, rekla je.

Biraju između 10 imena za bebu.

“Deset imena je na popisu, negdje sam dala i dva imena. Neće biti hrvatsko, za curicu smo imali odmah ime, ali onda smo saznali da je dječak. Bili smo uvjereni da će biti curica, Nenad je problijedio kad je čuo da će biti dječak. Ja znam samo sve o tilu, štiklama, a onda sam morala kupovati bagere, pištolje…

Prijatelji šalju prijedloge, ali dodaju dio svog imena… Grubnić želi da se zove Mark… Ima nekih stvari što bih htjela da maleni ima. Željela bih da ima moje prste, muž ima debele, ali dobro na mome mužu je sve super, neka ima moj nos… Muževljeve su osobine fine pa bih voljela da to povuče na njega. Ja sam duhovitija, pa neka to bude na mene, a i bit će ovan po horoskopu pa vjerujem da će biti svoj gazda”, poručila je.

Otkrila je i kako suprug obavlja većinu kućanskih poslova.

“Muž kuha, da mi samo da narežem češnjaka, ni to nekad ne napravim dobro. Ono što ja napravim nije fino, kad je bio lockdown sam čistila, ali ne bih ja to više. Nisam domaćica, sama pomisao da idem čistiti, prati prozore, to me iznervira, ali to je zato jer se meni ne da. Nisu svi za sve. Mogu napraviti nešto za jesti, nije da ne mogu, ali neće biti tako fino”, rekla je Maja.

Zaključila je i kako je u životu napravila više nego što je mislila da hoće.

“Neke stvari sigurno ne bih ponovila, ali jako sam zadovoljna. Bitno mi je da imam gdje pjevati, ali ništa mi nije palo s neba. I zato sada kad dolazi beba, mirno idem u projekt majčinstva. Sve sam stigla, da, dijete će imati malo stariju majku, ali ima malo mlađeg tatu”, izjavila je Maja.

Komentari