Korona mu pomrsila sve planove: ‘Nisam mogao ići na estetske operacije, ali redovito se botoksiram’

FOTO: Instagram

Neven Ciganović prošlu 2020. godinu, kao ni većina, neće pamtiti po dobrome. Rekao je i kako mu je to bila najgora godina ikad.

Pretpostavlja i da je prebolio koronavirus.

“Još sam pod stresom zbog potresa koji su nas pogodili, a mislim i da sam prebolio korona virus kad sam bio u ‘Parovima’, reality showu u koji sam mislio da neću ući, ali ušao sam iz čiste dosade. Imao sam većinu simptoma zaraze i odbolovao u showu. Još se moram testirati na antitijela da budem siguran da sam uistinu prebolio koronu”, rekao je Ciganović za 24sata.

Želi biti vječno mlad

U 2020. nije uspio otići ni na estetske operacije.


“Želim biti vječno mlad. U prošloj godini nisam se pomladio estetskim zahvatima zbog pandemije korona virusa, ali sam zadržao godine koje imam”, rekao je.

Trenutno je u Beogradu. Kako kaže, strah ga je vratiti se u Zagreb zbog potresa, ali mu poprilično nedostaju obitelj i prijatelji.

Redovito se jedino botoksira, dok hijaluronsku kiselinu ne želi ubrizgavati u lice jer mu se ne sviđa “napuhnuti izgled”, iako je i to naravno isprobao.

“Prije svega na operacije idem izvan Hrvatske, a ove godine putovanja nisu imala smisla. Koliko je bila loša godina, toliko je bila dobra. Unazad nekoliko godina stekao sam svjetsku slavu, i to zbog mojeg penisa”, objasnio je Ciganović.

Otkrio je i kako mu ne pada na pamet glumiti u filmovima za odrasle.

“Ma to sam, naravno, odbio. Ne pada mi napamet glumiti u porniću. Probao sam seks na jednu noć i svjedočio orgijama, no više volim klasični seks”, rekao je.

Komentari