Severina u kupaćem podržala Bidena! Fanovi ju kritizirali: ‘Našla si koga da podržavaš’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Sve oči su danas uprte u Washington. Naime, Joe Biden danas priseže za 46. predsjednika SAD-a na svečanoj inauguraciji. Svjedoci smo i velikog nereda na Kapitolu, zbog čega se čini kada da je razdor među Amerikancima veći nego ikada, no ipak mnogi će danas slaviti svog novog predsjednika.

Čini se da je i među njima naša glazbenica Severina, koja je poziravši u jednodjelnom badiću s uzorkom američke zastave dala jasnu podršku Bidenu. Pjevačica inače rado pokazuje svoje vitko tijelo u bodijma, no ovoga puta je poslala i posebnu poruku.

Ipak, treba spomenuti i da je riječ o staroj fotografiji, no sasvim prigodnoj s obzirom na današnji dan. Severina je fotografiju opisala emitikonom Kipa slobode, simbola SAD-a, te njene dobro poznate hashtagove #volimstosevolimo te #ljubavseljubavljuvraca.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Na fotografiji je tagirala Joea Bidena i time, a dobila je i brojne komplimente.

“Najljepša si”, “Ljepota”, “Ovo je vrh”, bili su samo neki od komentara na fotografiju, ali bilo je i kritika.

Ipak, kritika nije nedostajalo.

“Zbog čega propagiraš? Ne treba ti to, bavi se muzikom”, “Biden bi te sad rado pošnjofao”, “Našla si koga da podržavaš”, bile su neke od kritika.

Severina se ovih dana prisjetila i svog odmora na Maldivima i objavila na Instagramu nekoliko fotografija s rajskog otoka na kojem je uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom prije tri godine.

Komentari