Severina se obratila javnosti emocionalnom porukom: ‘Prošla je vječnost dok oni skijaju’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Severina Kojić krajem studenoga prošle godine izgubila je spor koji već godinama vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem kada je nepravomoćno presuđeno da će njihovo dijete živjeti s ocem.

Severina je u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu aludirala je na skijaški susret Milana Popovića sa sutkinjom Teom Golub, čijom je odlukom upravo njemu pripalo skrbništvo nad Aleksandrom te najavila kako ne odustaje od borbe nad skrbništvom.

“Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”…prošla je vječnost dok oni “skijaju”. Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce,a za velike i sami znate što se sve može dobiti…

Ipak 28.11.2019 na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla,nemoj da te Nitko i Ništa rastuži.


Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu,ali nisu mi mogli skinuti osmijeh…. ni sa ove fotografije, a ni sa brojnih mojih nefotografiranih osmijeha.

Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto… Možda trenutno “slučajno” skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati.

Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu…ni sad nisu…niti će… Fala Bogu!”, stoji u emotivnoj objavi splitske pjevačice.

 

View this post on Instagram

 

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”… prošla je vječnost dok oni “skijaju”… Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla – nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto… Možda trenutno “slučajno” skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će… Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Komentari