Severina otkrila kome će dati svoj glas na izborima u Zagrebu! Pala je i kritika na račun jednog kandidata

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Pjevačica Severina često se angažira oko važnih i aktualnih društvenih pitanja, stoga se putem društvenih mreža odlučila oglasiti oko lokalnih izbora.

Splićanka je jasno rekla kome će dati svoj glas na lokalnim izborima u Zagrebu gdje je njeno prebivalište, a osvrnula se i na kandidatkinju stranke Bandić Milan 365 Jelenu Pavičić Vukičević.

Što je Seve poručila pratiteljima, prenosimo u cijelosti:

U nedjelju padaju sve maske


“U nedjelju MOŽEMO promijeniti Zagreb. MOŽEMO to ako potrošimo 10 minuta: uredimo se, uzmemo osobnu i masku i prošetamo do birališta. A onda u nedjelju padaju sve maske.

Tomislav Tomašević je jedini koji može, a mi mu možemo pomoći u tome. Da skine korumpiranu vlast. Ta ista ukorijenjena i premrežena korumpirana klika iznjedrila je izvjesnu Odvažnu i svoju.

Odvažna i svoja ustvari je ponizna i njegova

Odvažna i svoja je ustvari 20 godina ‘ponizna i njegova’. Znala je sve ili je pokrivala. Za netransparentnost, kumove, kćeri i sinove, ‘prijateljice’… Znala je sve što se radilo. Ako nije, još gore po nju. Još je zanimljivija njezina desna ruka, kandidat za zamjenika.

Malo botoxa u čelo

Ivica Lovrić. Tip je prvo uništio zagrebačku kulturu, a onda obrazovanje. Dijelio je s njim optuženičku klupu. Ali kao da smo svi na to zaboravili. Pa nismo. Počeo je čak sličiti na svog vođu. Malo botoxa u čelo, pa obrve odu previsoko. Kao i u jedne ravnateljice zagrebačke poliklinike”, napisala je Severina.

Komentari