Severina odbrusila Škori: ‘Ne skrivamo svi prezime kao što on skriva da mu je žena srpskih korijena’

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Glazbenica Severina, poziravši u jednodjelnom badiću s uzorkom američke zastave dala je jasnu podršku Bidenu. Pjevačica inače rado pokazuje svoje vitko tijelo u bodijma, a i ovoga puta većinu je pratitelja ostavila bez daha. Ipak, treba spomenuti i da je riječ o staroj fotografiji, no sasvim prigodnoj s obzirom na današnji dan.

“Šteta Melanije”, opisala je Severina fotografiju uz njene dobro poznate hashtagove #volimstosevolimo te #ljubavseljubavljuvraca.

Pored brojnih komplimenata, jedan pratitelj dosjetio se Škorine izjave u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 te joj poručio da mu se javi.

Ma čovjek ti je zaboravio prezime. A i pazi gdje parkiraš”, napisao joj je pratitelj aludirajući na činjenicu da Miroslav Škoro posjeduje parking u Zagrebu.


“Pa svi znaju moje prezime. Ne skrivamo svi prezime kao što Škoro skriva da mu je žena srpskih korijena što mi je naravno super. Kad sam to saznala bilo mi je drago što imamo tako liberalnog ultradesničara”, napisala je Severina i dodala emotikon srca, te prikupila brojne lajkove.

Podsjećamo, Škoro je u emisiji razgovarao o Balaševiću, ali dotaknuli su se i Severine.

“Nisam se nikad bavio kolegicom Severinom, ne koristim Wikipediju i izjave kolegice. Kako se već preziva, ne bavim se time”, kazao je glazbenik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari