‘Sad drma samo guza, a Sisak će se poslije drmati’ Voditelji izbijali neukusne šale u srpskom showu

Izvor: Screenshot YT

Razoran potres 29. prosinca na području Sisačko-moslavačke županije mnoge je mještane tog područja ostavio bez krova nad glavom, a odnio je i sedam ljudskih života. Ova velika tragedija za Hrvatsku, digla je sve na noge. Pomoć Banovini i dalje stiže, volonteri su na terenu, a sve kako bi se stanovnici pogođeni potresom mogli što prije vratiti svoj svakodnevici.

Nažalost, zbog nemilog podrhtavanja tla, brojni Hrvati i dalje ne mogu mirno spavati, neki nemaju ni gdje, ali to svejedno nije spriječilo ljude da se ismijavaju s tragičnim događajem zbog kojeg će Hrvati još dugo osjećati psihičke i materijalne posljedice.

Naime, u srpskoj emisiji “Lutajuća kamera” koja se prikazivala na Prvoj srpskoj televiziji, a u sklopu je glazbenog showa “Zvezde Granda” zezali su se na račun potresa.

U jednom trenutku kamere su snimale članicu žirija, pjevačicu 42-godišnju Jelenu Karleušu, a onda su krenule neukusne šale.


“Ovi iz Petrinje i Siska neka budu u pripravnosti. Sad drma samo guza, a Sisak će se poslije drmati”, rekli su voditelji “Lutajuće kamere”. No, nije sve ostalo samo na jednom komentaru. Kasnije su voditelji imali također neukusne šale.

“Jelena je ponovno u formi. I kao što smo obećali, direktan prijenos potresa u Sisku“, izjavili su. Video je izazvao zgražanje na društvenim mrežama.

“Molim vas izbacite Sisak i Petrinju iz ovoga. Ljudi su izgubili sve i ne treba ni šali ni u vicu da se spominje ovako nešto degutantno”, “Kako je Grand produkcija dozvolila ovo sprdanje sa potresom u Sisku i Petrinji, sram vas bilo”, “Nisko ste pali sa šalama na račun potresom pogođenih mjesta… DNO… DNOOO”,  samo su neki od komentara na komentare voditelja.

 

Komentari