SA SUZOM U OKU! Pinčić, Grubnić i Batinić prisjetili se potresa: ‘To jutro nikad neću zaboraviti’

Foto: Instagram

Od velikog potresa u Zagrebu prošlo je točno godinu dana. Napukle fasade i postavljene skele i dalje nas podsjećaju na ovaj nemili događaj, kao i na činjenicu da se po pitanju obnove učinilo premalo.

Tog kobnog jutra 22. ožujka 2020. godine u 6.24 sati prisjećaju se i brojna poznata lica sa zagrebačkom adresom, koje je baš kao i sve ostale mještane, ta nepogoda šokirala i utjerala strah u kosti.

Glumica i voditeljica Doris Pinčić na svom Instagram profilu, objavila je video u kojem se nakon potresa izbezumljena u autu vozila zelenim valom u potrazi za sigurnim mjestom.

“Godinu dana unazad”, napisala je Doris s tužnim emotikonom.


Screenshot

Tugu, ali i nezadovoljstvo sporom obnovom ne krije vlasnica PR agencije, Nevena Rendeli koja je osnovala udrugu i SOS za Zagreb s ciljem da se konačno krene raditi na konkretnoj sanaciji.

“To buđenje prije godinu dana u 6:24h nikad nećemo zaboraviti. Potres je elementarna nepogoda i može se dogoditi bilo gdje, ali nedopustivo je da godinu dana nakon potresa zagrebačke zgrade i kuće stoje gotovo netaknute i nesigurne za prolaznike i građane!”, ističe Rendeli.

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

S njom se slaže i voditeljica Marijana Batinić, koja je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko priča iz navedene inicijative.

“Iz Zagreba s ljubavlju”, napisala je Marijana uz crno-bijelu fotografiju zgrade u kojoj je zbog posljedica potresa stradala 15 godišnja djevojčica Anamarija.

Screenshot

Bivša manekenka Anita Dujić objavila je emotivnu fotografiju sa zagrebačkih ulica.

“Prošlo je godinu dana”, napisala je Anita.

Screenshot

Tužnog dana prisjetio se i Marko Grubnić. Uz emotikon popraćen suzom, stilist je napisao “22.3.2020., 6:24 sati. Nikad neću zaboraviti”.

Screenshot

Komentari