RIJEŠEN MISTERIJ ODLASKA IVANE PARADŽIKOVIĆ? Novu TV napustila je zbog svađe, dobila raskid uz otpremninu

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Nakon što je prije nekoliko dana donedavno zaštitno lice Nove TV Ivana Paradžiković priopoćila kako je njezin radni odnos na Novoj TV završio, javnost ne prestaje nagađati zašto je voditeljica i urednica popularnog “Provjerenog” – napustila emisiju.

Postoje brojne teorije, a Jutarnji list sada je iznio – još jednu. Što se točno dogodilo, pišu, pokušali su provjeriti kod desetak njezinih suradnika, ali naišli su na zid. Ipak, pokušali su rekonstruirati što se događalo u redakciji Nove TV u tjednu uoči raskida uzgovora.

Pišu, naime, da je do raskida ugovora došlo zbog njezine svađe s uredicom informativnog programa Ivanom Ivančić, koja se dogodila prije nego što je Paradžiković otišla na bolovanje.

Kada se vratila, direktorica informativnog programa Ksenija Kardum navodno joj je ponudila sporazumni otkaz uz otpremninu, na što je Paradžiković i pristala.


“Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, poručila je u srijedu donedavna voditeljica nakon što je potvrđeno da je ugovor s Novom TV raskinut. Javili su se i iz spomenute televizijske kuće.

“Dragi naši gledatelji, svaka promjena nije laka, pa tako ni rastanak od dugogodišnjih kolega ili lica koje ste navikli gledati četvrtkom. Kako je Ivana sama rekla, za nju je došlo vrijeme promjene i novih profesionalnih izazova. A redakciju Provjerenog čekaju još tisuće priča koje moraju biti ispričane. Ekipa je ista – ostajemo na vašoj strani, u borbi za istinu i pravdu. Kao i posljednjih 14 godina”, priopćili su, no gledatelji su i nepovjerljivi, a odlazak Ivane Paradžiković jedna je od gorućih tema na društvenim mrežama.

“Ne lažite. Dužni ste gledateljima istinu. Ivana ne titra kako vi iz Nove TV hoćete pa ste ju potjerali, a ona ima dostojanstvo pa vas ne želi blatiti. I niste samo Ivanu maknuli već i njezine suradnike. Shvatite da vam ovo ni dijete u vrtiću ne bi povjerovalo“, jedan je od istaknutih komentara ispod objave Provjerenog.

“Da bi toliko nagrađivana urednica i voditeljica ‘krenula dalje’ sama od sebe? Maknuli ste je i točka. Sram vas bilo”, još je jedna od kritika.

“Da bar Ivana smije reći istinu. Ali ušutkali ste ju“, smatra gledateljica.

“Bez ljutnje, ali zar je žena koja je tolike godine bila zaštitni znak ‘Provjerenog’ zaslužila samo ovih par šturih rečenica? Moj suprug je veliki fan Provjerenog i tjedan nam se brojio od četvrtka do četvrtka ali vidim da već neko vrijeme nešto ne štima. Vi najbolje znate što se događa u redakciji ali vaša emisija je bila jedna od dvije, tri koje su bile gledljive. Zašto se sve što je dobro mora upropastiti?”, pita se gledateljica.
“Da je Ivana htjela sama otići znam da bi nas sigurno obavijestila o tome i pozdravila svoje gledatelje i zahvalila na našoj podršci. U to sam uvjerena 100 posto. Ivana prije svega je pristojna, draga žena koja se zna ponašati. Emisija kao emisija je odlična i ima gledanost, ali Ivana je itekako zaslužna za to. Zato Ivana glavu gore, mi smo uz tebe“, poruka je podrške bivšoj voditeljici i urednici.

Komentari