PROŽIVJELA TRAUMU: ‘Otac me ostavio kad sam imala dvije godine. Nikad me poslije nije želio vidjeti!’

hr.wikipedia.org

Dok je još bila malena djevojčica i imala svega dvije godine, Jadranku Kosor i njenu majku ostavio je otac, a niti dan danas nisu u nikakvom kontaktu.

Iako skoro pa nikad ne govori o njemu, ipak ga se u petak, na Dan očeva prisjetila, a na svom Twitter profilu otvorila je srce i ostavila uistinu dirljivu poruku.

“Uz današnji Dan očeva. Otac me ostavio kad sam imala dvije godine. Nikad me poslije nije želio vidjeti. Nikad mi ništa pokloniti. Nikad me pomilovati. Nikad me nije želio voljeti. Ni kad je zauvijek odlazio. I tako nepoznat uvijek je nedostajao”, napisala je Kosor u emotivnoj objavi.

Nakon ovog statusa, brojni su joj napisali komentare pune podrške i razumijevanja.

“To je velika bol za dijete i velika trauma. Ovako reći iskreno osobnu istinu pak je velika hrabrost”, napisala joj je jedna tviterašica.

“Da, hvala. I nadam se da ću ohrabriti druge koji se nose s istom traumom”, odgovorila joj je Jadranka.

“Ne žalim se ja. Samo kažem”, napomenula je kasnije.

Nikad ga nije bilo, pa ni na maturalnoj večeri

Jadranka Kosor o ocu je progovorila još prošle godine u HRT-u u emisiji “U svom filmu” kad se prisjetila kako ga je u pismu molila da dođe na njenu maturalnu večer i s njom otpleše jedan ples. Ali naravno, on to nikada nije učinio. Čak ni kad je postala predsjednica vlade, nije ga za nju bilo briga, štoviše, nazivao ju je “osobom”.

“Dakle, ja sam i tada bila za njega neka osoba, nisam bila kći”, prisjetila se Jadranka.

Otac Jadranke Kosor preminuo je 2013. godine u 86. godini. Iako se nisu vidjeli više od 55 godina, kći mu je došla na sprovod.

Komentari